Systeembeheerder

Omschrijving

Voor Platani Nederland, IT Consultancy gevestigd te Vianen, zijn wij ter uitbreiding van het huidige Managed Services team op zoek naar een tweetal Systeembeheerders. Gedreven, ervaren, pro-actief, communicatief vaardig, zelfstandig en met kennis van Microsoft en Citrix producten.

Doel van je functie: technische ondersteuning aan diverse klanten op het gebied van o.a. Microsoft, Citrix en VMWare verlenen.

Daarbij bewaak en beheer je verschillende ICT omgevingen en draag je bij aan kwaliteitsverbeteringen op het gebied van beheer. Een uitdagende functie met veel mogelijkheden!


Kortom:

In een team van tien enthousiaste en gedreven Servicedesk medewerkers en Systeembeheerders, verlenen wij uitgebreide IT diensten aan klanten in heel Nederland. Je werkzaamheden omvatten o.a.:

 • Het dagelijks leveren van technische ondersteuning aan diverse klanten op het gebied van o.a. Microsoft Azure, Office 365, Citrix Cloud, Vmware, Veeam;
 • Het op juiste wijze en in de juiste systemen documenteren, administreren en afhandelen van incidenten, changes en documentatie;
 • Troubleshooten (zowel remote als op locatie bij de klant);
 • Je bent actief betrokken bij verbetertrajecten;
 • Je draait in overleg mee met consignatiediensten.

Je arbeidsvoorwaarden omvatten onder andere een:

· Een uitgebreid studie- en ontwikkelprogramma;

· Een budget waarmee je zelf een laptop en telefoon kan uitzoeken;

· Afhankelijk van je rol, een leaseauto;

· 27 vakantiedagen en een jaarlijkse sportvergoeding;

· Maandelijkse bijeenkomsten met je collega’s in een informele setting


Bedrijfsprofiel

Platani is een echte kennisclub. Onze klanten zijn gerenommeerde en bekende organisaties; van commerciele productieorganisaties, tot overheden en zorginstellingen. Vanuit de business units Managed Services, Project & Advies en Cloud Solutions bedienen wij de markt in Nederland. Met een hecht team van 45 vaste medewerkers leveren wij kennis en ervaring op een hoog niveau.

Onze missie is om de beste Cloud specialist van Nederland te zijn! Zowel op het gebied van Microsoft, Citrix als VMware. Onze bedrijfscultuur bevordert een persoonlijke groei in kennis, samenwerking in teams en een werkomgeving waar iedereen zich prettig bij voelt en kan excelleren. Kenmerkend voor Platani zijn de begrippen respect, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerking. Er heerst bij ons een prettige werksfeer, een goed gevoel van saamhorigheid en collegialiteit.


Direct contact?

Heb je vragen of wil je ons nu direct overtuigen dat je bij ons past? Bel dan met Conny Roets op nummer 030 – 303 1338. Je bent natuurlijk ook welkom op ons kantoor aan de Lange Dreef 11a in Vianen. Solliciteren kan ook: recruitment@platani.nl


Vereisten

Voor het goed kunnen uitvoeren van deze functie en samen met het team de beste prestaties weten te behalen en klanten de juiste ondersteuning te bieden, verwachten wij dat je:

 • In het bezit bent van minimaal MBO diploma en in bezit bent van Microsoft en/of Citrix certificeringen;
 • Aantoonbare ervaring hebt als Systeembeheerder;
 • Gedreven bent om te excelleren en graag samenwerkt in een team;
 • Je bent altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werkplekconcepten, mobiliteit en/of Cloud Computing;
 • Je bent zelfstandig, communicatief vaardig, resultaatgericht, enthousiast, ambitieus en gedreven! 
 • Je bent van nature service- en klantgericht ingesteld.